Fliserens til priavte og erhverv​

Algefliserens.dk/ Ejendomsservice køre vi i Storkøbenhavn og Nordsjælland– både erhvervsdrivende og private – med fliserens til faste lave priser. Når vi har været forbi og rense fliser eller terrassen, garanterer vi et slutresultat der kan få smilet frem på en hver husejer eller erhvervsdrivende. Vi yder nemlig ikke kun den bedste fliserens , men også den hurtigste.

Hvorfor skal man rense fliser?​

Alger, flisepest og nogle former for mos kan skabe revner og sprækker i dine have- og betonfliser, hvilket medfører fugt og svamp og herved opstår problemet. Når vinteren kommer udvides sprækkerne, og der er risiko for forstspringning. Begynder dine fliser først at frostspringe, så er skaden sket. Det er derfor vigtigt at være på forkant og forebygge mod flisepest. Du kan selv ved jævnlig rengøring, fejning og rensning af fliser mindske algernes gro-vilkår. Men algerne gror ved regelmæssigt sollys og fugt, og er derfor et kæmpe arbejde at stå med selv.Hos Algefliserens.dk/ Ejendomsservice tilbyder vi professionel fliserens til priser alle har råd til.

Sådan gør vi

RENSNING AF FLISER

1​

Vi fjerner flisepest, alger, mos, skidt, snavs og ukrudt i fugerne..​

2​

.. lægger ny imprægnering på fliserne, som sikre dine fliser en længere levetid..

3​

.. og pålægger nyt ukrudtshæmmende fugesand

Miljøgodkendt men stadig effektiv fliserensning

Alger er uundgåeligt, og kan være skadeligt for dine havefliser og træterrasse, derfor er en fliserens mod flisepest nødvendigt. Mange vælger selv at foretage en fliserensning af deres udendørs fliser med klorin, eddike eller brun sæbe. Men det får ikke problemet til at forsvinde.   vi specialiseret os i miljøvenlig rensning af udendørs fliser og terrasser. Vi bruger markedets bedste fliserensprodukter, så vi kan altid tilbyde effektiv fliserens og imprægnering. Udover at give dine gamle, grønne havefliser et nyt liv, giver vi altid 10 års garanti på vores rensning og imprægnering af fliser og træterrasse.

God pris på rensning og imprægning af fliser

Søger du et topprofessionelt, billig fliserens firma, som yder en service i topklasse, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende pris på rensning af fliser. Ønsker du en helt konkret pris på

fliserensning, så kommer vi gerne ud og mål op, inden du modtager et tilbud fra os, så hjælper vi dig med rensning og imprægnering af fliser. Og husk, tilkøber du fliseimprægnering, i forbindelse med rensning af fliser for flisepest, så tøver vi ikke med at give 10 års garanti med årligt servicetjek.​

​Kontakt os

Du kan kontakte os, for at få en aftale om malerarbejde, priser, hvornår det passer dig at få malet og andre spørgsmål.


 MOB​: 40 51 95 96

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFORMATION​

Malerfirmaet Henrik Lund

CVR: 26189691

Adresse

Kontor/Værksted    Butik: Jotun Hornbæk

Kirstinehøj 73                       Ndr. Strandvej 348A

2770 Kastrup                        3100 Hornbæk

Contact us

Mob: 40 51 95 96

E-mail: Kontakt@mestermaler.dk