Tagrens - effektiv algerens af dit tag

Alger på taget ses oftes på de danske tage, og når algerne først har slået rødder, kan de være svære at komme til livs. Vores tagrens opløser rødderne på algerne, og sørger for at de får dit flotte tag tilbage og giver taget en længere leverid. Vores algefjerner er miljøgodkendt, og sikre dig en algebehandling med et professionelt resultat.

Algebehandling af tag

Algefliserens.dk/Ejendomsservice udfører professionel algerens af tag og algebehandling på alle typer tage – lige fra betonsten, eternit, skifer, teglsten og tagpap-tage. Vi udfører algebehandling af tag både hos privat og erhvervskunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Sådan gør vi

ALGEBEHANDLING AF TAG

1​

Vi algebehandler taget med en algebehandling som dræber algernes rødder..​

2​

.. sprøjter en skumblanding på som sørger for at algebehandlingen bliver liggende på taget..​

3​

.. og efter få uger vil algerne visne og vil med tiden falde af taget, alt afhængigt af vind og vejr.​

Hvordan virker produktet?

Vi benytter et miljøgodkendt produkt til vores tagrens, som går ind og dræber rødderne på de grønne alger og mos. Efter behandlingen vil algerne skifte over i en mere gyldenbrune nuancer, hvilken betyder at algerne er døde oppe på taget. Her efter vil regn vandet være med at skylle algerne ned fra taget med tiden.

Hvor ofte skal taget renses?

Vi anbefaler at du for algebehandlet dit tag hvert år, så levetiden af tagen bliver forlænget. Da professionel tagrens ikke kun er pga. udseendet af de grønne alger og mos. Alger og mos på tagene er også med til, at holde tagstenene fugtige, hvilket øger nedbrydningsprocessen. Herudover vil rødderne langsomt arbejde sig ind i taget og kan være med til at lave frostsprængninger i tagstenene når det fryser om vinteren.

Algefliserens.dk /Ejendomsservice er behjælpelig med alle algeproblmer. Vi hjælper derfor også med rensning af facader og rensning af fliser.​

Vi anbefaler

Vi anbefalder at lave et abonnement hos os, hvor vi kommer én gang årligt og vedligeholder huset til en fast lav pris! Vi har flere forskellige muligheder, som du kan høre mere om ved at kontakte os.

sommerhuse op til 150m2 tag kun kr.799,- Med abonnement -50% så efter kun kr.399,-

Huse op til 1 ½ plan max300m2 tag kun kr.999,- ,- Med abonnement -50% så efter kun kr.499,-​

​Kontakt os

Du kan kontakte os, for at få en aftale om malerarbejde, priser, hvornår det passer dig at få malet og andre spørgsmål.


 MOB​: 40 51 95 96

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFORMATION​

Malerfirmaet Henrik Lund

CVR: 26189691

Adresse

Kontor/Værksted    Butik: Jotun Hornbæk

Kirstinehøj 73                       Ndr. Strandvej 348A

2770 Kastrup                        3100 Hornbæk

Contact us

Mob: 40 51 95 96

E-mail: Kontakt@mestermaler.dk