Nyheder

Nyheder i vores Jotun butik
Vi sørger hele tiden for at følge med i de nyheder, indenfor vores fag, der dukker op. Her på Nyhedssiden kan du altid finde de nyeste produkter - både som inspiration og som "en mulighed" man ikke selv lige tænker på.

Marmorglit
Verona-Glit er et marmorbaseret produkt.

Ved de store marmorbrud i Norditalien skæres/slibes enorme marmorklodser ud ved brug af skærende og slibende wirer. Der fremkommer herved betydelige mængder marmorpulver. Det er dette pulver, der er hovedebestandelen af Verona-Glit. Dette pulver blandes derefter med kalk og en binder. Konsistensen bliver som en kraftig spartelmasse, der har en lys farve svarende til lys marmor fra bl.a. områderne omkring Carara. Der er således ikke tale om et nyt produkt, men et produkt brugt i århundrede.​

Hvad der er af nyere tid, er blandingen af produktet og tilsætningen af binder. Produktet spartles på jævne, tørre og rimeligt glatte flader.

​For at opnå en ønsket virkning tilsættes farve, oftest rene pigmenter, men en acryl i kunstnerkvalitet er udmærket til indfarvning af pastaen.

Man bør blot være opmærksom på, at farverne er kalkresistente ellers ændres den oprindelige farve med tiden.
Vi orienterer om pigmenters/farvers egnethed. Påføringer foretages med en smidig spartel. En Japanspartel er mest velegnet.

Pastaen skal påføres i meget tyndt lag og med et rimeligt hårdt pres på spartlen. Derved opnås en glitning, der fremhæver marmorkarakteren.​

​Kontakt os

Du kan kontakte os, for at få en aftale om malerarbejde, priser, hvornår det passer dig at få malet og andre spørgsmål.


 MOB​: 40 51 95 96

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFORMATION​

Malerfirmaet Henrik Lund

CVR: 26189691

Adresse

Kontor/Værksted    Butik: Jotun Hornbæk

Kirstinehøj 73                       Ndr. Strandvej 348A

2770 Kastrup                        3100 Hornbæk

Contact us

Mob: 40 51 95 96

E-mail: Kontakt@mestermaler.dk